Chiropractie


kinesitherapie.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Chiropractie
Bokt
Verschil fysiotherapie, osteopaat, chiropractor • bokt.nl
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=3&t=1301878

Chiropraxiecentrumgent
.: text version :
http://www.chiropraxiecentrumgent.be/text/1_0.html

Disporta
Posters | disporta. de visie van disporta is eigenlijk eenvoudig: alles onder een dak. wij streven ernaar om u een compleet pakket te kunnen presenteren op het gebied van braces en hulpmiddelen.
http://www.disporta.nl/disporta/nl/530/webshop/list/219-posters.html

Equiphys
Wat is het verschil tussen osteopathie, chiropractie en fysiotherapie voor paarden?. joёlle steyt equestrian physiotherapy
http://www.equiphys.com/nl-BE/info-differences.php

Herniakliniek
Hernia behandeling: wel of niet opereren? - herniakliniek.nl. 5% van de mensen met rugpijn heeft een hernia. niet elke hernia hoeft geopereerd te worden, het kan uit zichzelf genezen. met een operatie, als hernia behandeling, bent u wel snell
http://www.herniakliniek.nl/een-hernia/de-hernia-wel-of-niet-opereren.html

Osteopathie Kaijen
Wat is het verschil tussen osteopathie, manuele therapie, fysiotherapie, chiropractie en orthomanuele geneeswijzen?
http://www.osteopathie-kaijen.nl/veel-gestelde-vragen/faq12.html

Rugkliniekheerlen
Chiropractie rugkliniek heerlen voor o.a rugpijn behandeling en hernia behandeling bij rugklachten en nekklachten. chiropractie behandelingen in heerlen.
http://www.rugkliniekheerlen.nl/index.php?ID=3

Gerelateerd
 • Lindsey De Grande geeft Olympische Spelen niet zomaar op
  HALLE/SIJSELE - 'De medicatie slaat aan, de ziekte wordt teruggedrongen, het gaat niet slecht, maar ik voel me niet goed'. Dat zegt Lindsey De Grande (22), die in juli 2011 van de dokter in het UZ Gasthuisberg te horen kreeg dat ze aan chronische leukemie lijdt.
 • Studenten zoeken 65-plussers
  JETTE - Een aantal laatstejaarsstudenten Kinesitherapie van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) zijn een onderzoek gestart naar het effect van inspanningen op het afweersysteem bij 65-plussers. Er is namelijk bewijs dat bewegen positieve invloeden heeft op het lichaam.
 • Bobslee atlete An Vannieuwenhuyse wil top bereiken
  Met atletiek als basis schakelde An Vannieuwenhuyse (22) enkele jaren geleden over naar bobslee. ?Mijn doel is de top 25 van de wereld,? klinkt het vastberaden.
 • Ploeg van H.-Hartziekenhuis fietst tegen kanker
  TIENEN - Van 17 tot 20 mei organiseert ?Kom op tegen kanker? de derde editie van ?De 1000 kilometer Kom op tegen kanker?. Ook het ziekenhuis Heilig-Hart Tienen klimt in het zadel.
 • Aaron Botterman mag naar EK Zürich
  Niet alleen Jonathan Borlée heeft vorige zaterdag op de Nacht van de Atletiek in Heusden de limiet voor deelname aan het Europees kampioenschap gelopen. Ook de twintigjarige Pintenaar Aaron Botterman plaatste zich in zijn discipline, de 800 meter. In zijn reeks werd hij tweede in 1'46"17 (limiet voor seniors 1'46"75 maar als "belofte" had zelfs 1'47"25 volstaan).
 • Belofte Sarah Rutjes is op 200 meter snelste West-Vlaamse ..
  DAMME/HOUTHULST/ROESELARE/OOSTENDE - De West-Vlamingen kaapten 12 van de 84 titels weg bij het BK indoor jeugd en beloften in Gent tegenover drie vorig jaar. Scholiere Orphee Depuydt en belofte Sarah Rutjens spurtten er elk twee bijeen. Beiden studeren in Gent en zijn enkel in het weekend thuis.
 • Vernieuwd 'Da Vinci'-verhaal start volgend schooljaar
  KOEKELARE - Je hebt wellicht al vernomen dat vanaf volgend schooljaar (1 september 2012) het Atlas Atheneum in Gistel en het Da Vinci Atheneum in Koekelare, nauwer gaan samen werken en een andere structuur zullen krijgen. Dit heeft als gevolg dat het studieaanbod op de campus in Koekelare zal inkrimpen, maar de school wil de A-stroom in de eerste graad opnieuw lanceren als brugproject met de laatste graad van de basisschool De Lettertuin. Dat moet op termijn leiden tot een stijgend aantal leerlingen op beide campussen waar kwalitatief, hoogstaand onderwijs zal kunnen aangeboden worden.
 • Hans van Alphen: prijs op de tienkamp?
  Tienkamper Hans Van Alphen noemt Londen zonder verpinken het hoofddoel van zijn sportcarrière. ..., lees meer op Kanaal Sport
 • Mijn gezin
  ?Ik zag mijn vriendin Loes voor het eerst enkele jaren geleden in een klaslokaal van de Vrije Universiteit van Brussel. Samen met haar volgde ik er de opleiding kinesitherapie. Ongeveer 2,5 jaar geleden werden we een koppel en sinds een half jaar woont Loes bij mij in. We hebben beiden een druk werkschema, maar tijdens het weekend maken we zo veel mogelijk tijd voor elkaar. Samen met onze honden Bruno en Herman wonen we op een appartement in Dilbeek. Hoewel het er fijn wonen is, groeit stilaan de nood naar een woonst met een tuin waar ook de honden van kunnen genieten.?
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal