Chiropractie


kinesitherapie.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Chiropractie
Bokt
Verschil fysiotherapie, osteopaat, chiropractor • bokt.nl
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=3&t=1301878

Chiropraxiecentrumgent
.: text version :
http://www.chiropraxiecentrumgent.be/text/1_0.html

Disporta
Posters | disporta. de visie van disporta is eigenlijk eenvoudig: alles onder een dak. wij streven ernaar om u een compleet pakket te kunnen presenteren op het gebied van braces en hulpmiddelen.
http://www.disporta.nl/disporta/nl/530/webshop/list/219-posters.html

Equiphys
Wat is het verschil tussen osteopathie, chiropractie en fysiotherapie voor paarden?. joёlle steyt equestrian physiotherapy
http://www.equiphys.com/nl-BE/info-differences.php

Herniakliniek
Hernia behandeling: wel of niet opereren? - herniakliniek.nl. 5% van de mensen met rugpijn heeft een hernia. niet elke hernia hoeft geopereerd te worden, het kan uit zichzelf genezen. met een operatie, als hernia behandeling, bent u wel snell
http://www.herniakliniek.nl/een-hernia/de-hernia-wel-of-niet-opereren.html

Osteopathie Kaijen
Wat is het verschil tussen osteopathie, manuele therapie, fysiotherapie, chiropractie en orthomanuele geneeswijzen?
http://www.osteopathie-kaijen.nl/veel-gestelde-vragen/faq12.html

Rugkliniekheerlen
Chiropractie rugkliniek heerlen voor o.a rugpijn behandeling en hernia behandeling bij rugklachten en nekklachten. chiropractie behandelingen in heerlen.
http://www.rugkliniekheerlen.nl/index.php?ID=3

Gerelateerd
 • Zorghotel Wellington opent eind maart 2013 in Oostende
  Eind maart 2013 opent langs de Nieuwpoortsesteenweg 112 een woonzorgcentrum met een erkenning voor 81 bedden. Zorghotel Wellington is het eerste rusthuisproject van Solidariteit van het Gezin in onze provincie. Om het zogenaamde zorghotel te realiseren wordt de komende maanden het bestaande appartementsgebouw in ruwbouw naast de kantoren van De Lijn afgewerkt.
 • 'Na mijn loopbaan blijf ik in Limburg'
  DIEPENBEEK - Luc De Schepper werd onlangs met tachtig procent van de stemmen herverkozen tot rector van UHasselt, waar hij aan zijn derde ambtstermijn begint. De 55-jarige fysicus is al zijn hele academische loopbaan verbonden aan de Limburgse universiteit.
 • Aaron Botterman mag naar EK Zürich
  Niet alleen Jonathan Borlée heeft vorige zaterdag op de Nacht van de Atletiek in Heusden de limiet voor deelname aan het Europees kampioenschap gelopen. Ook de twintigjarige Pintenaar Aaron Botterman plaatste zich in zijn discipline, de 800 meter. In zijn reeks werd hij tweede in 1'46"17 (limiet voor seniors 1'46"75 maar als "belofte" had zelfs 1'47"25 volstaan).
 • Ook Jochim Spitz kan zich geen puntenverlies permitteren
  HASSELT - Met nog vier wedstrijden te gaan heeft Hades weer postgevat achter de topdrie: Lutlommel, Koersel en Wellen. De achterstand bedraagt slechts twee punten en Hades mag weer hopen op de hoofdprijs.
 • Camille Van Betsbrugge naar Cirque du Soleil
  Een aantal Vlaamse gymnasten gaven reeds een vervolg aan hun carrière bij het wereldbefaamde circusgezelschap ?Cirque du Soleil?. Ook de 19-jarige topsportgymnaste Camille Van Betsbrugge zet nu deze stap. Vandaag reist ze af naar Japan en vervoegt ze de crew van de show ?Ovo?.
 • 'Maar' 1 miljard extra voor ziekteuitgaven
  Het zijn de ziekenfondsen die een budget 2013 hebben uitgewerkt voor de ziekteverzekering (Riziv). En dat wordt waarschijnlijk het definitieve. Het verzekeringscomité van de ziekteverzekering keurde het goed, maandag; en de algemene raad waarin de financiers zitting hebben (werkgevers, vakbonden en vooral de regering) zal eerstdaags allicht hetzelfde doen.
 • Marc Herremans levert met 21-jarige Peter Denteneer een ni..
  GEEL - Geen nieuwe vrouwen na de kwarttriatlon van Geel, want winnares Joke Coysman is een vertrouwd figuur in het wereldje, wél nieuwe namen bij de mannen. Wie had immers het trio Denteneer-Van Riel-Brems op het podium verwacht?
 • 'We passen bij mekaar'
  Het zal je als club maar overkomen, thuis een 0-5 slikken de dag dat je je nieuwe sponsor voorstelt. OHL weet er alles van. Seauton, die nieuwe sponsor, zegt: 'Standard is een ploeg buiten categorie. De anderen moeten hun rammeling nog krijgen.'
 • Lauranne Pauwels Belgisch kampioene 60 meter horden: 'Een ..
  MERKSEM - Afgelopen weekend werden in Gent de Belgische kampioenschappen voor de jongeren afgewerkt. Lauranne Pauwels van Olse Merksem, een eerstejaars belofte, ging er met de Belgische titel aan de haal.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal