Chiropractie


kinesitherapie.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Chiropractie
Bokt
Verschil fysiotherapie, osteopaat, chiropractor • bokt.nl
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=3&t=1301878

Chiropraxiecentrumgent
.: text version :
http://www.chiropraxiecentrumgent.be/text/1_0.html

Disporta
Posters | disporta. de visie van disporta is eigenlijk eenvoudig: alles onder een dak. wij streven ernaar om u een compleet pakket te kunnen presenteren op het gebied van braces en hulpmiddelen.
http://www.disporta.nl/disporta/nl/530/webshop/list/219-posters.html

Equiphys
Wat is het verschil tussen osteopathie, chiropractie en fysiotherapie voor paarden?. jo—Ďlle steyt equestrian physiotherapy
http://www.equiphys.com/nl-BE/info-differences.php

Herniakliniek
Hernia behandeling: wel of niet opereren? - herniakliniek.nl. 5% van de mensen met rugpijn heeft een hernia. niet elke hernia hoeft geopereerd te worden, het kan uit zichzelf genezen. met een operatie, als hernia behandeling, bent u wel snell
http://www.herniakliniek.nl/een-hernia/de-hernia-wel-of-niet-opereren.html

Osteopathie Kaijen
Wat is het verschil tussen osteopathie, manuele therapie, fysiotherapie, chiropractie en orthomanuele geneeswijzen?
http://www.osteopathie-kaijen.nl/veel-gestelde-vragen/faq12.html

Rugkliniekheerlen
Chiropractie rugkliniek heerlen voor o.a rugpijn behandeling en hernia behandeling bij rugklachten en nekklachten. chiropractie behandelingen in heerlen.
http://www.rugkliniekheerlen.nl/index.php?ID=3

Gerelateerd
 • Woonzorgcentrum De Noordduin opent eind 2013
  KOKSIJDE - In de Oudstrijderstraat is de bouw van het woonzorgcentrum De Noordduin volop aan de gang. Er was destijds veel buurtprotest tegen het rustoord.
 • Start to run onder wetenschappelijke begeleiding
  KEERBERGEN - Liesbeth De Feyter maakt als laatstejaarsstudente ?Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie' een thesis rond start to run om zo na te gaan of het geven van een functioneel trainingsschema een invloed heeft op het looppatroon en of het kan bijdragen tot het voorkomen van blessures. Hiervoor begeleidt en vergelijkt ze drie start to run groepen met elkaar, nl. de start to run groep van Tremelo, Betekom en Keerbergen.
 • Carl Devos valt in prijzen bij UGent
  GENT - Carl Devos, Ann Cools en Wim Van Paepeghem vielen gisteren in de prijzen op de allereerste 'awardshow' van de Gentse Universiteit. Het is de bedoeling dat deze ceremonie, waar professoren en andere medewerkers van de universiteit gelauwerd worden voor hun bijdrage, vanaf nu jaarlijks doorgaat.
 • Steve Raes FC Ganshoren
  GANSHOREN - ?Vier weken terug onderging ik een knieoperatie en dus is het al kinesitherapie wat de klok slaat', aldus doelman Steve Raes. ?Ik volg nu de wedstrijden van Ganshoren langs de kant. Tegen Lyra zag ik een goed Ganshoren. In de eerste helft bracht Frutos ons verdiend op voorsprong. Op fysiek en karakter sloegen de bezoekers in het begin van de tweede helft terug. De inbreng van Sow en Berkes liet de balans weer in ons voordeel overhellen. Na deze zege moeten we op Saint-Ghislain op dit elan doorgegaan. Dat wordt andere koek, tegen een ploeg die knokt voor het behoud.'
 • Luc De Schepper blijft rector Universiteit Hasselt
  (Belga) Luc De Schepper is woensdag met 80 procent van de stemmen opnieuw verkozen als rector van de Universiteit Hasselt. De 55-jarige natuurkundige vangt hierdoor zijn derde ambtstermijn aan, wat hem meteen de meest ervaren rector van de Vlaamse universiteiten maakt.
 • Delfien Brugman Volley De Haan
  DE HAAN - 'Zaterdag hoop ik fit te zijn. De ploeg is zeker klaar voor de derby tegen Hermes Oostende', stelt Delfien Brugman, die bijna helemaal hersteld is van een scheurtje in de gewrichtsbanden van de voet.
 • Werken fitflop & co echt?
  MBT, Fitflop, Reebok EasyTone, Skechers Shape-Ups, Puma Bodytrain... Het gamma wellnessschoenen of toning shoes breidt steeds verder uit. Ook klassieke schoenmerken zoals Mephisto en Gabor ... - Werken fitflop & co echt? - Gezondheid, Lichaamsverzorging, Voetverzorging
 • Limburgse studenten redden leven van vriend tijdens match
  Gazet Van Antwerpen - Maarten Janse (21) uit Scherpenheuvel mag zijn twee vrienden Toontje Kunnen en Neel Frans op zijn blote knieŽn bedanken. Vorige week woensdag stuikte hij in elkaar tijdens een voetbalwedstrijdje. Dankzij het koelbloedige optreden van de twee ?
 • Gilles De Coster schenkt opbrengst VIER-kwis aan Oscare
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal